scrum
Scrum, Jeff Sutherland 9789491845376 Boeken bol.com.
De resultaten zijn fenomenaal: Scrum is inmiddels omarmd door bedrijven zoals Apple, Google, Facebook, Marktplaats, ING, Accenture en talloze internetstart-ups.Aan de hand van vele meeslepende anekdotes over zijn ervaringen als gevechtspiloot en ondernemer, legt Sutherland uit hoe deze baanbrekende methode werkt.
Wat is Scrum? Een effectieve samenwerkingsvorm.
Scrum wordt in steeds meer organisaties omarmd en dat is niet zo gek want volgens de grondlegger van Scrum kunnen bedrijven tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd met behulp van Scrum. Zelf aan de slag met Scrum?
Scrum Methodology and Project Management.
Scrum is an agile way to manage a project, usually software development. Agile software development with Scrum is often perceived as a methodology; but rather than viewing Scrum as methodology, think of it as a framework for managing a process.
De rol van de tester in een Scrum team - Qquest Vooruitdenkers.
In deze blog vertellen we je de uitdagingen en manieren om als tester in een Scrum team te fungeren. Het scrum team. Binnen de agile aanpak Scrum kennen we drie rollen: de product owner, de scrum master en het Scrum team.
Wat is Scrum en hoe wordt het gebruikt? ICM opleidingen trainingen. ICM Je kunt meer dan je denkt. Beste opleider van Nederland ICM.
Home ICM Extra Wat is Scrum en hoe wordt het gebruikt? Wat is Scrum en hoe wordt het gebruikt? Scrum, Agile, PRINCE2: in de wereld van projectmatig werken bestaan behoorlijk wat methodieken en specialismen die het succes van jouw projecten kunnen bepalen.
Scrum Consultancy Kabisa.
Elke stap in het Scrum proces, van refinement tot demo, van dagelijkse stand-up tot retrospective, de Scrum Master let erop dat deze succesvol worden doorlopen. Tijdens het project zorgt de Scrum Master dat belemmeringen worden opgelost en zorgt dat iedereen begrijpt wat er gedaan moet worden en waarom.
Scrum Organize Agile.
Daarnaast hebben scrum teams respect voor elkaar, voor elkaars mening, voor de situatie, en voor de omgeving. Scrum leren en toepassen is een kwestie van doen. Een goede voorbereiding voordat je daadwerkelijk met scrum aan de slag gaat, is lezen over scrum en / of een training volgen.
Scrum Master training inclusief examen Word Professional Scrum Master bij Global Knowledge.
Deze Scrum training is geschikt voor Project managers, Teamleiders, IT/Development managers, Product managers, Test managers, Business analisten, Architecten, Developers en Testers die interesse hebben in het toepassen van Scrum om maximale toegevoegde waarde te creëren en verbeterde klant en werknemerstevredenheid.
Your Quick Guide to All Things Scrum.
Scrum was founded in the technology and software industries, but there are no limits to where Scrum can transform the world of work. Scrum and other agile frameworks have the power to transform project management across every industry in every business.
Scrum nieuws artikelen Frankwatching Collecties. Scrum nieuws artikelen Frankwatching Collecties.
De collectie Scrum wordt je aangeboden door: Aangeboden door.: In de Frankwatching Topics vind je praktische artikelen, case studies, onderzoeken, recensies, reportages, strategie en trendartikelen die je niet mag missen. Thematisch en overzichtelijk in een dossier gezet door de redactie.

Contact Us