huis
Huis van het Kind Wevelgem.
Het Huis van het Kind is geen echt fysiek huis en ook geen loket, maar wel een samenwerkingsverband tussen verschillende partners. We werken rond opvoeding en proberen ouders en kinderen optimaal te ondersteunen. Goed om weten. Wat is Huis van het Kind.
Huis van de Europese geschiedenis Bezoeken Europees Parlement.
Het Huis van de Europese geschiedenis beschikt over kluisjes, een ruimte waar je je baby kunt verschonen, een garderobe, een winkel en een cafetaria voor 60 personen waar je een hapje en een drankje kunt krijgen. Huis van de Europese geschiedenis.
Contact Huis van het kind Gemeente Sint-Katelijne-Waver.
Contact Huis van het kind. Contact Huis van het kind. Lemanstraat 63 2860 Sint-Katelijne-Waver tel. 015 30 50 55 Fax. 015 30 50 02 E-mail. open van 9 12 uur. Door de coronacrisis kunt u enkel in het gemeentehuis terecht op afspraak.
Huis van het Nederlands: Nederlands leren en oefenen in Brussel Huis van het Nederlands Brussel.
Bent u 16 jaar of ouder en wilt u Nederlands leren of oefenen in Brussel? Kom naar het Huis van het Nederlands voor persoonlijk advies over Nederlandse lessen, zelfstudie of activiteiten om Nederlands te oefenen. Aanbod voor vrijwilligers lesgevers in Brussel.
t Huis buitenschoolse kinderopvang Gemeente Maasmechelen.
Voor kinderen van het kleuter en basisonderwijs is er het initiatief buitenschoolse kinderopvang t Huis, kortweg IBO t Huis, een speelomgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn in een vertrouwde huiselijke omgeving. Onder professioneel toezicht kunnen de kinderen er naar hartenlust spelen.
Het Huis Leuven Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Het Huis vzw is een autonome organisatie die contacten organiseert en ondersteunt, onder toezicht en begeleiding, tussen kinderen en hun grootouders in opdracht van de rechtbanken, zoals bv in zaken rond echtscheidingen, betwistingen rond de omgangsregeling, pleegplaatsing en opvang enz.
WZC Het Witte Huis vzw Woonzorgcentrum/Rusthuis Itterbeek.
WZC Het Witte Huis vzw woonzorgcentrum in Itterbeek. Vanaf 5869, per dag. Woonzorgcentrum Het Witte Huis uit Dilbeek Vlaams-Brabant heeft een capaciteit van 63 bedden. Naast een woonzorgcentrum vindt U hier ook 35 serviceflats SFG HET WITTE HUIS en 1 kamer voor kortverblijf.
Wonen natuurlijke eenvoud voor je huis Dille Kamille.
Wij leggen je graag iets meer uit over onze mooie, ambachtelijk gemaakte manden! Een kijkje bij jou in huis. Van een puur natuur geurkaars tot sierlijke vazen, van een lief kinderkapstokje tot prachtige bloempotten voor je kamerjungle woonaccessoires van Dille Kamille brengen sfeer in je huis.
Huis van het Kind - Huis van het Kind.
Ontmoeting en ontwikkeling. Consultatiebureau voor het jonge kind. Opvoedings- en gezinsondersteuning. Centrum voor kinder- en gezinsondersteuning. Huis van het Kind. Huis van het Kind. 0499 92 62 36. Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 u of maak een afspraak via.:
Huis voor Gezondheid draagt ZORG in Brussel.
Huis voor Gezondheid is de Brusselse netwerkorganisatie die zorgverleners verbindt, ondersteunt en aantrekt. Gezocht: een directie-assistent voor Huis voor Gezondheid. Huis voor Gezondheid is momenteel op zoek naar een directie-assistent voltijds/onbepaalde duur. Heb je een hart voor HR? Ben je een organisatorisch wonder?

Contact Us